Cengiz Kahya is een ervaren projectmanager welk zich inzet voor maximaal waarde creatie binnen de kaders en doelstelling. Belang van de organisatie staat bij Cengiz op nummer 1.

In 2007 is Cengiz gestart bij de grootste netbeheerder van Nederland waarin hij verschillende rollen heeft vervuld waarin businessprocessen en IT/OT oplossingen bij elkaar kwamen. Centraal in alle trajecten stond verandering. Hierin heeft Cengiz verschillende projecten uitgevoerd wat gericht was op de core business van de organisatie waarin de scope reikte van gebruiker t/m technische oplossing. Vanwege de achtergrond van Cengiz kan Cengiz heel snel processen en gebeurtenissen vertalen naar oplossingen en hierop acteren binnen zijn projecten.

 

Cengiz is een resultaat gerichte projectmanager die naast het managen van projecten, verandertrajecten ook het programmasturing voor zijn rekening kan nemen. Of het nu Agile, DevOps, Scrum is of een traditionele aanpak Prince 2 is Cengiz probeert het team zo goed mogelijk te laten presteren met duidelijke resultaten.