ADA Groep verleent al ruim twintig jaar diensten aan een brede groep van opdrachtgevers in uiteenlopende branches. ADA Groep biedt dienstverlening op het gebied van het voeren van financiële administraties, salarisadministraties, samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van alle voorkomende fiscale aangiften en advisering op diverse gebieden.

De meerwaarde van ADA Groep als boekhouder en fiscalist ligt niet in het verzorgen van de financiële administraties en het opstellen van aangiften. Onze meerwaarde ligt in de kwaliteit van het advies en de persoonlijke aandacht die wij aan de klant geven. Dit kunnen wij alleen doen als wij daarvoor genoeg tijd hebben. Door optimalisatie van onze bedrijfsprocessen als gevolg van vergaande automatisering hebben wij tijdswinst geboekt. Dat betekent tijdswinst voor u als klant!

Bedrijfscultuur

De kernwaarden van ADA Groep kunnen we formuleren als zijnde een onderneming met een sterke bedrijfscultuur omdat onze aandacht niet alleen gericht is naar de verlangen van de klanten maar ook naar eigen werksfeer binnen onze kantoren. Hoewel wij binnen onze onderneming een duidelijke managementstructuur hebben, zijn onze medewerkers in vrijheid gesteld om samen met de klant een goede samenwerking en administratie op te zetten om de behoeften van de klanten te voorzien. Niet alleen de betrouwbaarheid van ADA Groep naar de klanten is een belangrijke kernwaarde maar ook elkaar respecteren is bij ADA Groep belangrijk. De persoonlijke situatie van de klanten speelt hierbij een belangrijke rol om een goede samenwerking op te bouwen.

 ADA Groep is zowel breed als tegelijkertijd specialist in aantal diensten bij het verzorgen van de financiële administratie, geven van belastingadviezen, verzorgen van salarisadministratie en maakt hierbij geen onderscheid tussen kleine of middelgrote bedrijven en zal altijd uw betrouwbare en solide dienstverlener blijven.

Strategie

ADA Groep is een groeiend bedrijf die continue blijft werken aan verbetering van zijn organisatie. Door veel aandacht te schenken aan ons personeelsbeleid en te investeren in automatisering, proberen wij onze concurrenten voor te blijven.

De groei die wij doormaken, hebben wij te danken aan onze klanten. Doordat de tevredenheid bij onze klanten hoog is, adviseren zij ons aan andere ondernemers. Deze mond-op-mond reclame is heel belangrijk voor ons.

Ook staat ADA Groep open om partnerschappen/ samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere boekhoudkantoren. Het bundelen van krachten onder het motto “samen staan we sterker” is een belangrijke filosofie voor ADA Groep